Auteur: Golan Muhyaldin
Gepubliceerd op: maandag 16 augstus 2021
Update op: donderdag 5 mei 2022
In samenwerking met: Young Talent Academy
Hogeschool van Arnhem & Nijmegen & ROC Nijmegen

Inleiding

Voor het maken van deze activiteit hebben wij overlegd met zorg experts en trajectbegeleiders die feedback hebben gegeven hoe een activiteit/event zoals 'Over de Streep' krachtig en effectief gegeven kan worden. Na een jaar bezig te zijn geweest met het ontwerp, de voorbereidingen en het verfijnen van dit product hebben wij dit sinds 2019 toegepast op mentorklassen in het beroepsonderwijs niveau 2, 3 en 4 met als doel dat de groepsvorming tijdens de Storming & Forming fase op een positieve wijze ontwikkelt wordt. Dit is hét perfecte werkvorm die zowel zwaar als lichte versie aangepast kan worden.

Groepsvorming ontwikkeling op het MBO met jouw mentorklas. Download gratis het onderzoek hieronder.

Doelgroep

Sinds 2018 heeft Golan 'Miss G' Muhyaldin dit bijna jaarlijks uitgevoerd met haar mentorklassen en kun je haar deze workshop zien geven tijdens conferenties en binnen onderwijsscholen van alle niveau's. Dit event zou voor zowel po, vo, mbo studenten en docenten gebruikt kunnen worden.

Mini onderzoek

De theorie achter 'Over de Streep'. Dé rode draad, oftewel handleiding met gouden tips om dit activiteit effectief uit te voeren met je team, mentorklas of werkgroep. Het onderzoek bevat een voorbeeld van een draaiboek en hoe de eerste en tweede ronde van dit activiteit vormgegeven kan worden.

Presentatie

De presentatie voor het workshop 'Over de Streep' met daarbij alle standaard stellingen, de opbouw van dit activiteit inclusief evaluatie en regels. Deze kun je hieronder downloaden en aanpassen tot wat van jou als docent/mentor van toepassing is.

Voorbereidende & afsluitende materialen

Contract Zeal agenten

Op & Afbouw van het event

Stellingen standaard format

Deelname lijst

Verleg, Verbind, Verdiep

Wil je samen met anderen praten over hun ervaringen met het uitvoeren van een 'Over de Streep' event? Hoe hebben zij een lichte versie of de originele versie ervaren na uitvoering? Neem nu contact met ons op voor alle mogelijkheden voorbij jouw horizon.