Welkom bij Unify Horizons, waar grenzen worden verbreed, kennis wordt verdiept en mogelijkheden in het onderwijs worden verbonden! Wij zijn een dynamisch platform dat docenten, bedrijven en onderwijsinstellingen samenbrengt in een krachtig ecosysteem van groei.

Als docent

Voor docenten bieden we een stimulerende omgeving waarin je jouw expertise kunt ontdekken, zorgen kan delen, vaardigheden kunt aanscherpen en waardevolle samenwerkingen kunt aangaan. Ontdek nieuwe en succesvolle benaderingen voor het mentorschap en de jongeren van nu. Experimenteer met opkomende technologieën zoals ChatGPT en laat je inspireren door gelijkgestemde professionals die zich inzetten voor de toekomst van het onderwijs in de vorm van simpliciteit, laagdrempeligheid en humor.

Als onderwijsinstelling

Voor onderwijsinstellingen zijn we een betrouwbare partner op weg naar vooruitgang. Ontdek onze uitgebreide trainingsprogramma's, strategische adviezen en ondersteuning op maat om het beste uit je docenten en studenten te halen. Samen bouwen we aan een bloeiende en inclusieve leeromgeving waarin iedereen kan excelleren. Wij zijn de eerste in het ontwerpen en verkopen van authentiek en uniek leermateriaal genaamd ‘Ons MBO’. Dit kan gebruikt worden voor uw inductieprogramma voor startende docenten en workshops voor de ontwikkeling op clusterbrede schaal.

Als bedrijf voor het onderwijs

Voor bedrijven zijn we de poort naar een vruchtbare samenwerking met de onderwijssector. Hier vind je een divers netwerk van innovatieve denkers en gepassioneerde studenten en leraren in opleiding die klaarstaan om de wereld te veranderen door te beginnen met een vernieuwende mindset en het gebruik van pragmatische en simpele tools. Creëer betekenisvolle partnerships, bied waardevolle oplossingen en maak impact op het onderwijslandschap voor de docenten van morgen.

''Mentoring is a two way street. You get out what you put in''

- Steve Washington

Dompel jezelf onder in de grenzeloze mogelijkheden van Unify Horizons en laat je inspireren door de kracht van samenwerking, innovatie en educatieve groei. Samen vormen we de toekomst van het onderwijs, waarin elke docent een sterke identiteit en stevige basis heeft en mentoren kunnen doen waar ze het beste in zijn- begeleiden -, en elke leerling de kans krijgt om te stralen. Laten we samen de wereld verrijken met kennis, empathie en empowerment. Stap in en laat jouw horizon zich verenigen met de onze!

Wist je dat het mentorschap in het onderwijs van nu een waardevol instrument is dat leerlingen helpt te gedijen en te groeien? Door de persoonlijke begeleiding en ondersteuning die een mentor biedt, kunnen leerlingen zelfvertrouwen opbouwen, hun doelen bereiken en zich optimaal ontwikkelen. De traditionele opvatting van een mentor als instrument of rol is ver verwijderd van de realiteit. In de huidige tijd en de toekomst is een mentor veel meer dan dat. Maar wat is het dan precies?   Hoe kunnen we weten wat het echt inhoudt om een mentor/SLB/SLO te zijn in het huidige onderwijs, wanneer er geen leermateriaal beschikbaar is dat specifiek gericht is op startende docenten die deze rol willen vervullen. Mentor/SLB/SLO, drie namen voor dezelfde betekenis..

Mentorschap in het onderwijs van vandaag speelt een essentiële rol bij het begeleiden en inspireren van leerlingen op hun educatieve reis. Een mentor is niet alleen een leraar, maar ook een vertrouwde gids, hun advocaat, en nog zo veel meer. Ze bieden individuele begeleiding en ondersteuning, luisteren naar de behoeften en zorgen van de studenten en helpen hen bij het stellen van doelen en het nemen van belangrijke beslissingen.

In het onderwijs van nu én morgen draagt de mentor bij aan het welzijn, de mindset en de academische/beroepsgerichte prestaties van studenten. Het helpt hen om obstakels te overwinnen, zelfdiscipline te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leerproces, zodat de mentor op een gegeven moment niet meer nodig is. Dankzij de persoonlijke band, échte ontmoetingen en gerichte ondersteuning kunnen mentoren daadwerkelijk het verschil maken in het leven van studenten. Ze kunnen hen helpen groeien, zichzelf blijven herijken en ruimte creëren voor hun eigen geluk en ontwikkeling.

Wat bieden wij aan?

  • Training voor starter(s) op individuele- of groepsbasis.

  • Webinars voor alle onderwijzers in onderstaande thema’s.

  • Spreken over de thema: ‘the Sensei’’. Een inspirerende sessie waarin het publiek echte verhalen over het spectrum van mentorschap.

  • Workshops in conferenties en events over de onderstaande thema’s

  • Inductieprogramma voor startende docenten waarin ze ontdekken welk type mentor ze willen worden, ze hun onderstroom aan gedachtes verdiepen en hun scala aan tools verrijkt wordt.

  • Alle workshops en colleges kunnen geboekt worden voor 60 á 90 minuten.

  • Al onze diensten zijn te vinden in onze shop.