Voor onmiddelijke publicatie 

Neem contact op met Unify Horizons voor boeiende interviews en verhalen die inspireren in het onderwijs.

Nijmegen, 2021 - Unify Horizons, een toonaangevend bedrijf op het gebied van onderwijs inspiratie en -begeleiding, staat open voor podcasts en deelname in conferenties gericht op de innovatie en ontwikkeling in het onderwijs. Voor de pers (kranten, vakbonden en andere instanties die interesse hebben om met Golan 'Miss G' in contact te komen om boeiende verhalen en inzichten te delen kunnen hier contact opnemen voor een vrijblijvend intake. Als deskundigen op het gebied van communicatieve tools, inclusie en diversiteit, biedt Unify Horizons een frisse en vernieuwende kijk op het onderwijslandschap.

Met een passie voor het bevorderen van een harmonieuze en inclusieve leeromgeving, heeft Unify Horizons talloze successen geboekt in het ondersteunen van studenten, docenten en onderwijsinstellingen. Of het nu gaat om het faciliteren van inspiratiesessies, het bieden van workshops over culturele sensitiviteit of het implementeren van effectieve communicatieve werkvormen, Unify Horizons heeft de expertise om te inspireren en te motiveren.

"We geloven dat persoonlijke verhalen en ervaringen de kracht hebben om anderen te raken en te transformeren. We zijn trots op onze missie om een positieve impact te hebben op het onderwijs en staan open voor interviews om onze visie en successen te delen", aldus [naam en functie van de woordvoerder].

Als u geïnteresseerd bent in het netwerken binnen Unify Horizons dan kunt u zich aanmelden voor onze platform via info@unifyhorizons.com of als u meer informatie wilt over onze diensten en benadering, neem dan contact op met: Jelle van den Brenk, jvb@unifyhorizons.com.

Over Unify Horizons

Unify Horizons is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op onderwijs voor de mentor, docent en diversiteit binnen de klas. Met een focus op communicatieve tools, inclusie en diversiteit, streven we ernaar om een harmonieuze en inclusieve leeromgeving te bevorderen. We bieden inspiratie sessies, workshops en begeleiding aan studenten, docenten en onderwijsinstellingen om hen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

Opmerking voor de redactie

Voor meer informatie, beeldmateriaal of andere verzoeken kunt u contact opnemen met:

Contactgegevens: Yuhang Cheung, yc@unifyhorizons.com