Learn beyond & together

Events & Activiteiten

Benieuwd naar wat we allemaal doen of al gedaan hebben voor het onderwijs? Hieronder vind je onze voorafgaande avonturen en belevenissen. 

SBO Congres Toetsen & Examineren op het MBO


Het MBO is volop in beweging. Scholen willen hun onderwijs flexibiliseren en personaliseren en daarnaast inspelen op de veranderende vraag van arbeidsmarkt en studenten. Hoe kan de examineren aansluiten bij een flexibeler MBO? Hoe kan de keuzevrijheid van studenten worden vergroot? Hoe blijven we kwaliteit borgen? Tijdens het congres Toetsen & Examineren in het MBO zoeken we de verbinding tussen onderwijs en examinering, doen en denken, kennis en vakmanschap, borgen en zorgen, wettelijke regels en professionele ruimte, authenticiteit en betrouwbaarheid.

Wanneer?

13 december 2022

10:00 - 16:30 

Jaarbeurs Utrecht, Mediaplaza

Doorloopjes 2 vlogs


Instructie video's over theorie uit het boek 'Doorloopjes 2' die handvatten biedt voor curriculumontwikkeling en technieken. 


DOCENTENDAG PRAKTIJKONDERWIJS


In samenwerking met Deviant start Golan 'Miss G' Muhyaldin als keynote speaker deze docentendag op met hilarische en ontroerende verhalen vanuit praktijkonderwijs en het belang van verbinding.

Wanneer?

woensdag 29 juni 2022

10:00 - 16:30 

Projecthuis Madiba, Amersfoort

MBO KENNISPUNT BURGERSCHAP CONFERENTIE 'INSPIRATIE OP HET SPOOR' 


Dé netwerkbijeenkomst voor mbo-professionals. Hier gaan wij in samenwerking met het MBO raad verbinden en vertegenwoordigen van de boeken 'Ons Mbo' in de vorm van een lezing over starten op het mbo als werkplek.

Wanneer?

vrijdag 17 juni 2022

09:15 - 16:00

Spoorwegmuseum, Utrecht

in samenwerking met