Learn beyond & together

Wereldinclusie

Gastcolleges & inspiratiecolleges over wereldinclusie & duurzaamheid voor mbo studenten om een breder beeld te krijgen van de wereld en de maatschappij.

Ons aanbod

Inspiratiecollege 


Een inspiratiecollege van 45 - 90 minuten voor onderwijsteams, studenten en leerlingen over het verhaal van Miss G waarin ze haar eigen echte verhalen verteld over haar reis als immigrante naar Nederland en hoe het is als vluchtelingEen college vol humor, inspiratie en interactie. Eventueel inclusief vervolgopdracht voor de docent.

Webinar


Een webinar van 30 - 60 minuten voor startende docenten rondom het onderwerp 'De student als wereldburger' met thema's zoals culturele sensitiviteit, de simpliciteit van gelijkwaardigheid en het vieren van verschillen. Inclusief geschenk voorafgaand aan de webinar.


Gastles 


Een gastles van 45 - 90 minuten op locatie voor onderwijsteams, studenten en leerlingen over het vieren en omgaan van verschillen. De gastles is erg interactief en zorgt vooral voor dialoog en een creatief eindproduct waarin de realiteit van de student in beeld gebracht wordt. 'Elke weg naar geluk en succes is geleid door mentoren'